رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: نمایشگاه خطر سنجی بیماری‌های قلبی و عروقی، سکته مغزی و سرطان در شهرستان بوشهر برپا شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: مهندس حسن فخرایی با اشاره به اینکه بیماری‌های قلبی و عروقی از نخستین عوامل مرگ است به لزوم ارتقای آگاهی عمومی در این زمینه به منظور پیشگیری از ابتلا به این بیماری‌ها تأکید کرد.
وی افزود: کم‌تحرکی، چاقی، استرس، مصرف دخانیات و الکل ازجمله مهم‌ترین عوامل ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی است.
این مقام مسئول بیان کرد: مردم با مراجعه به پایگاه‌های سلامت و پزشک خانواده می‌توانند سلامت خود را سنجش کرده و در صورت نیاز اقدامات لازم و به‌موقع انجام دهند.
به مناسبت هفته سلامت ، نمایشگاه خطر سنجی در مدرسه سرای دانش ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر،روستای کره بند با همت مسئولین مرتبط با برنامه جهت آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به عموم مردم برگزارشد که با استقبال خوبی روبرو شد.

تعداد بازدید:   ۱۳

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران