با

قهرمانی بانوان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در مسابقات ورزش همگانی همگام با ورزش
بانوان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در مسابقات ورزشی همگانی همگام با ورزش که در سالن مجموعه ورزشی کارگران بوشهر برگزار شد به مقام قهرمانی رسیدند.

پاکسازی ساحل خلیج فارس و بازار میوه و تره بار بوشهر به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط
در دهه بهداشت محیط ، دوستداران محیط زیست ، دانش آموزان دبیرستان پسرانه سعادت و سازمان مدیریت پسماند بوشهر در ساحل خلیج فارس ، پارک سیادت و بازار میوه و تره بار به پاکسازی محیط پرداختند.

دیدار ریاست مرکز بهداشت با یکی از رزمندگان دفاع مقدس
در راستای تکریم جامعه ایثارگران، رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهردر دیدار با جانباز دوران دفاع مقدس از ایثارگری‌های این رزمنده سرافراز تجلیل و قدردانی نمود.

پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی باید از دوران کودکی شروع شود
بمناسبت روزجهانی قلب به همت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاهکوتاه مسابقه صبحانه سالم باحضور معلمان ودانش اموزان دبستان حضرت زهرا (س) برگزار شد.

بیش از 170 کیلوگرم نمک های خوراکی صنعتی غیر مجازدر شهرستان بوشهر امحاء گردید
در راستای کنترل محصولات غذایی ، نمک های غیرمجاز شناسایی ، ضبط و منهدم گردید.

30 امرداد 1395
سلامت محیط وکار روستاییان در قالب اردوهای جهادی باز آموزی شد
در راستای ارتقاء سلامت جامعه روستاییان وکنترل عوامل محیطی در حوزه آب وغذا ،گردهمایی هم اندیشی در روستای کلات شهرستان تنگستان برگزار گردید.

27 امرداد 1395
عملکرد مرکز آموزش بهورزی شهرستان بوشهر در ارزیابی کارشناسان وزارت بهداشت بسیار مطلوب ارزیابی شد
تیم ارزیابی کارشناسان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به همراه سرکار خانم کاظمی کارشناس مسئول آموزش بهورزی معاونت بهداشتی ،ریاست و مسئول واحد گسترش مرکز بهداشت از مرکز آموزش بهورزی بازدید نمودند.

17 امرداد 1395
بیش از 180نفر ازپاکبانان شهر بوشهر در برابر بیماری هپاتیت "ب" واکسینه شدند
مرکز بهداشت شهرستان بوشهر با همکاری سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندر بوشهر اقدام به واکسینه نمودن پاکبانان زحمتکش علیه بیماری عفونی و خطرناک هپاتیت ب نمود.

12 امرداد 1395
ازتعدادی پرسنل شاغل در بیمارستان سلمان فارسی تقدیر شد
همزمان با هفته جهانی ترویج تغذیه باشیرمادرمعاون بهداشتی وکارشناسان مرکزبهداشت شهرستان بوشهر از بخشهای نوزادان وجراحی زنان بیمارستان سلمان فارسی بازدید نموده وازپرسنل شاغل دراین بخش ها تقدیر به عمل آوردند.

2 امرداد 1395
بیش از 108 کیلوگرم کالباس و سوسیس تقلبی در شهرستان بوشهر کشف و معدوم شد.
در راستای پایش و نظارت مستمر صنوف حساس ، مواد غذایی کالباس و سوسیس غیربهداشتی و تقلبی شناسایی ، ضبط و معدوم گردید.

عفاف و حجاب سلامت روحی زنان در خانواده و جامعه را تضمین می کند.
به مناسبت هفته حجاب و عفاف نمایشگاه حجاب و عفاف به مدت 3 روز در مرکز بهداشت شهرستان بوشهر برگزار شد.

مراسم معنوی حلقه های آسمانی در مرکز بهداشت شهرستان بوشهر برگزار شد

به مناسبت فرا رسیدن ماه رمضان صورت گرفت: غبارروبی از نمازخانه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر
کارشناس بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت از غبارروبی نمازخانه این مرکز برای استقبال از ماه مبارک رمضان در طول دهه تکریم و بزرگداشت مساجد خبر داد.

نمایشگاه پویایی و بالندگی جمعیت در قالب نمایشگاه عکس و پوستر عرضه شد
نمایشگاه پویایی ، بالندگی و جوانی جمعیت در قالب نمایشگاه کتاب ، عکس و پوستر در جمعیت هلال احمرشهرستان بوشهر بر پا شد.

سن مادر یکی از مهم ترین عوامل باروری سالم می باشد.
کارشناس جمعیت وباروری سالم مرکز بهداشت شهرستان بوشهرگفت باروری یکی از مهمترین اتفاقات زندگی مشترک برای زوجین می باشد و داشتن فرزند بر استحکام کانون خانواده می افزاید.

مسئولان دانشگاه علوم پزشکی با خانواده جانبازدفاع مقدس دیدار کردند
به مناسبت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی به دیدار خانواده رزمنده وجانباز دفاع مقدس آقای علی اصغر میگلی نژاد رفتند

اعتقاد به ولایت فقیه، نقطه اوج باورمندی اعتقادی افراد به حاکمیت اسلام است
جلسه حلقه شجره طیبه صالحین خواهران با حضور سرگروه های حلقه های ادارات شهرستان بوشهر در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تشکیل شد.

جلسه آموزشی تامین بهداشت، ایمنی و سلامت پاکبانان بوشهری برگزار شد
بمناسبت روز جهانی کارگر جلسه آموزشی جهت پرسنل پاکبان سازمان مدیریت پسماند شهرداری در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات اسلامی برگزار گردید.

بخش خصوصی ودولتی جهت بی خطر سازی زباله های عفونی همکاری می کنند
جلسه جمع آوری ،انتقال ،بی خطر سازی ودفن صحیح زباله های عفونی با همکاری بخش خصوصی ودولتی تشکیل شد.

بازدید از برنامه تحول نظام سلامت در حیطه خودمراقبتی

به مناسبت دهه فجر گلزار شهدا ی بوشهر غبار روبی شد

اجرای مرحله اول واکسن فلج اطفال اتباع بیگانه در شهرستان بوشهر
مرحله اول واکسیناسیون فلج اطفال همزمان با سایر استان های جنوبی کشور از امروز در شهرستان بوشهرآغاز شد.

کارگاه بهداشت روان در بارداری

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی از نحوه اجرای طرح تحول نظام سلامت در مراکز سلامت بوشهر

در بازدید دکتر خواجه ئیان عنوان شد:ارائه مطلوب تر بسته های خدماتی به مناطق حاشیه شهر بوشهر

بازرسی وکنترل از صنوف عرضه کننده مواد غذایی تشدید می شود