روز

روزه‌داری باعث سم‌زدایی بدن می‌شود
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: افراد روزه‌دار با حذف یک وعده غذایی، سموم بدن آن‌ها به دلیل ذخیره مضر در طول سالیان عمر دفع می‌شود.

کارشناسان بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت بوشهر تجلیل شدند
به مناسبت روز جهانی بهداشت حرفه‌ای از کارکنان واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تجلیل شد.

پیام رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر به مناسبت روز جهانی مامایی
هر کس فردی را زنده کند و به جامعه پرتلاش انسانی برگرداند مثل این است که همه مردم را زنده کرده است. "آیه 32 سوره شریف مائده"

پرسنل آزمایشگاه‌های شهرستان بوشهر تجلیل شدند
در آیینی پرسنل آزمایشگاه‌های شهرستان بوشهر تجلیل شدند.

از دندانپزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان بوشهر قدردانی شد
به مناسبت فرا رسیدن روز دندانپزشک مراسم تبریک وتشکر از دندانپزشکان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان بوشهرانجام شد.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در برنامه سلامت نوروزی ،92 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف در شهرستان بوشهر به مراجع قضایی معرفی شدند.

روز جهانی بهداشت گرامی باد.
مهندس حسن فخرایی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در پیامی به مناسبت 18 فروردین ، روز جهانی بهداشت را به کلیه همکاران شاغل در سطح مرکز بهداشت تبریک گفت.

سرپرست مرکز بهداشت بوشهر: با اجرای طرح ضربت در شهر بوشهر مواد غذایی تاریخ‌مصرف گذشته جمع‌آوری و معدوم شد
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: با اجرای طرح ضربت در شهر بوشهر 453 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌مصرف گذشته جمع‌آوری و معدوم شد.

متن پیام تبریک مهندس حسن فخرایی رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر به مناسبت عید نوروز

مانور بسیج سلامت نوروزی در شهر بوشهر اجرا شد/گزارش تصویری
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: به‌منظور حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی و به لحاظ آمادگی و اقتدار بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای در اجتماع، مانور سلامت نوروزی در مرکز این استان اجرا شد.

معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: بازرسین بهداشت محیط طرح بسیج سلامت نوروزی را به مرحله اجرا درمی‌آورند
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بازرسین بهداشت محیط، طرح بسیج سلامت نوروزی را به مرحله اجرا درمی‌آورند.

با حضور شهردار عالیشهر؛ پرستاران مرکز خدمات جامع سلامت عالیشهر تجلیل شدند
شهردار عالیشهر با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت عالیشهر از مقام شامخ پرستاران تجلیل کرد.

پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهربه مناسبت روز پرستار
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در پیامی روز پرستار را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

ارائه خدمات دارویی مرکز خدمات جامع سلامت عالیشهر شبانه‌روزی شد

تخم مرغ فسفر و کلسیم مناسب برای کودکان و نوجوانان در سنین رشد راتامین می کند
به مناسبت روز جهانی تخم مرغ ، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهری معراج در دبستان میگلی با حضور دانش آموزان در پایه های مختلف و معلمان مدرسه مراسمی به این مناسبت برگزار کردند

فعالیت های روز جهانی بهداشت محیط در شهرستان بوشهر با مشارکت فعال پرسنل برگزار میگردد
بمناسبت "4 مهرماه " روز جهانی بهداشت محیط ، بازرسین بهداشت محیط شهرستان بوشهر طی نشستی به تبادل نظر پرداختند.

عفاف و حجاب سلامت روحی زنان در خانواده و جامعه را تضمین می کند.
به مناسبت هفته حجاب و عفاف نمایشگاه حجاب و عفاف به مدت 3 روز در مرکز بهداشت شهرستان بوشهر برگزار شد.

درروز جهانی ماما از برترین های مامایی عالیشهر تقدیر شد
آیین گرامیداشت روز ماما در مرکز بهداشتی درمانی عالیشهر ،با حضور مسوولين شهری عالیشهرو و جمعی از کارشناس مسئولین بهداشت در جمع تمامی ماماها و تعدادی از بهداشتیاران، برگزار شد.

از برترین های مامایی شهرستان بوشهر تقدیر شد
مراسم جشن روز جهانی ماما جهت کلیه پرسنل ماما وبهداشت خانواده مراکز بهداشتی درمانی شهری ،روستایی وپایگاه های بهداشتی در سالن اجتماعات شهید مفتح دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد

بیش از 940کیلوگرم مواد غذایی فاسد در بوشهر کشف و معدوم شد
کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت ، عملکرد 45روزه طرح بسیج سلامت نوروزی از اول اسفندماه 94 تا 15فروردین ماه سال جاری را اعلام کرد .

عملکرد مرکز بهداشت در ایام نوروز95 تشریح شد
اعمال نظارت بر فعاليت واحدهای صنفی از 28اسفندماه سال 94تا 15فروردین ماه 95 توسط مرکز بهداشت صورت گرفت

لزوم رعایت بهداشت آب ومواد غذایی در قالب طرح بسیج سلامت نوروزی در سطح شهرستان بوشهر اطلاع رسانی می شود
توزیع ونصب بنروپمفلت های آموزشی با عنوان هشدارهای بهداشتی آب وایمنی مواد غذایی در مراکز عرضه مواد غذایی ،اماکن تفریحی ومدارس درسطح شهرستان بوشهر در قالب طرح بسیج سلامت نوروزی در حال انجام است.

اجرای بسیج سلامت نوروزی تا 15فروردین توسط واحد بهداشت محیط اجرا می گردد

بمناسبت ولادت حضرت زینب (س)از پرستاران تجلیل شد