مهندس

معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: بازرسین بهداشت محیط طرح بسیج سلامت نوروزی را به مرحله اجرا درمی‌آورند
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بازرسین بهداشت محیط، طرح بسیج سلامت نوروزی را به مرحله اجرا درمی‌آورند.

پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهربه مناسبت روز پرستار
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در پیامی روز پرستار را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

شورای مدیران ستادی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر برگزار شد.
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: وضعیت دفن زباله های عفونی مراکز بایستی پیگیری ومشکلات زیست محیطی ایجاد نشود.

بیماری مالاریا در شهرستان بوشهر حذف می‌شود
رییس مرکز بهداشت در شورای سلامت شهرستان بوشهر گفت: حذف بیماری مالاریا یکی از هدف‌های اصلی در کشور و استان بوشهر است که این بیماری با برنامه‌ریزی انجام‌شده در حال حذف شدن است.

معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: در بالا بردن کیفیت آب شرب شهری مشارکت سازمان‌های تأثیرگذار ضروری است
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تعیین کیفیت و سلامت آب شهر بوشهر باعث ایمنی آب می‌شود و در بالا بردن کیفیت آب شرب شهری مشارکت سازمان‌های تأثیرگذار ضروری است.

رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: در قالب طرح نشاط اجتماعی، عموم مردم شهرستان بوشهر ویزیت می‌شوند
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در قالب طرح نشاط اجتماعی ایستگاه سلامتی در سطح شهر بوشهر برپا و مردم ویزیت خواهند شد.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: سامانه جامع مدیریت بازرسی، روند فعالیت‌های بهداشت محیط راشتاب می‌بخشد
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: سامانه جامع مدیریت بازرسی، روند فعالیت‌های بهداشت محیط را شتاب می‌بخشد.

عوامل زیان‌آور محیط کارگاه‌های فنی و تولیدی شهرستان بوشهر شناسایی می‌شوند
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: طرح ضربتی بازدید کارشناسان بهداشت حرفه‌ای از کارگاه‌های فنی و تولیدی شهرستان بوشهر اجرا شد.

سرپرست مرکز بهداشت: خدمات یکبار خدمت توسط مراقبین سلامت بطور جدی تر مطالبه گردد
دومین کمیته بررسی شاخصهای آماری در سه ماهه دوم و نیم سال اول سال 96، با حضور مسئولین ستادی و سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان بوشهر آغاز شد.

بیش از 9 تن محصولات لبنی و پروتئینی فاسد در بوشهر کشف و امحاء شد
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در راستای پایش و نظارت مستمر شرکت‌ها و سردخانه‌ها بیش از 9 تن محصولات لبنی و پروتئینی فاسد در بوشهر کشف و امحاء شد.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: طرح ساماندهی وضعیت بهداشتی نان فانتزی‌های بوشهر اجرا شد
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در راستای بهینه‌سازی عرضه و نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی، طرح ساماندهی وضعیت بهداشتی صنف نان فانتزی‌های شهرستان به‌طور ویژه با حضور بازرسین بهداشت محیط اجرا شد.

رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: شاغلین بخش صنعت نفت خارگ تحت معاینات دوره‌ای قرار می‌گیرند
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: شاغلین بخش صنعت نفت خارگ تحت معاینات دوره‌ای قرار می‌گیرند.

جمع‌آوری و امحا مواد غذایی غیرقابل‌مصرف و فاسد در تنگک بوشهر
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از جمع‌آوری و امحا مواد غذایی غیرقابل‌مصرف و فاسد در تنگک بوشهر خبر داد.

مسئولان دانشگاه‌های شهرستان بوشهر با برنامه خودمراقبتی دانشجویی آشنا شدند
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: مسئولان دانشگاه‌های شهرستان بوشهر با برنامه خودمراقبتی دانشجویی آشنا شدند.

نظارت بر عرضه مواد غذایی در ایستگاهای صلواتی و غرفه های مستقردر مسیر راهپیمایی 22 بهمن