ورزش

کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: مصرف صبحانه سالم و کامل باعث تحرک و نشاط در کودکان می‌شود
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: مصرف صبحانه سالم و کامل باعث تحرک و نشاط در کودکان می‌شود.

سفیر سلامت دانشجویی بایستی توانایی فراگیری و سازماندهی برقراری ارتباط موثر را داشته باشد
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت :عوارض چاقی می تواند فشارخون ، دیابت ، بیماریهای قلبی عروقی ، انواع سرطان و مشکلات حرکتی را به همراه داشته باشد.

قهرمانی بانوان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در مسابقات ورزش همگانی همگام با ورزش
بانوان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در مسابقات ورزشی همگانی همگام با ورزش که در سالن مجموعه ورزشی کارگران بوشهر برگزار شد به مقام قهرمانی رسیدند.

روز جهانی بهداشت محیط باعث ترویج فرهنگ ورزش و تحرک در بین دانش آموزان بوشهری گردید
در آستانه روز جهانی بهداشت محیط " 4 مهرماه" در شهرستان بوشهر ، مسابقات ورزشی با تاکید بر سلامت دانش آموزان برگزار گردید.