پزشک

اورژانس دریایی جزیره خارگ راه‌اندازی می‌شود
مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر از راه‌اندازی اورژانس دریایی جزیره خارگ خبر داد.

کودکان کار در شهرستان بوشهر تحت ویزیت رایگان قرار گرفتند
رییس مرکز بهداشت از ویزیت رایگان دندانپزشکی و مکمل یاری ویتامین D به کودکان کار شهرستان بوشهر خبر داد.

پرسنل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مورد غربالگری قرار گرفتند
به مناسبت هفته سلامت ایستگاه سلامتی در سالن انتظار شهید مفتح جهت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برپا و پرسنل دانشگاه مورد غربالگری قرار گرفتند.

مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) بوشهر خدمات رایگان دندانپزشکی دریافت کردند
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از ارایه خدمات رایگان دندانپزشکی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) بوشهر خبر داد.

معاون فنی مرکز بهداشت بوشهر: ۳ پروژه سلامت در بوشهر افتتاح و عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در هفته سلامت امسال سه پروژه سلامت در بوشهر افتتاح و عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

از دندانپزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان بوشهر قدردانی شد
به مناسبت فرا رسیدن روز دندانپزشک مراسم تبریک وتشکر از دندانپزشکان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان بوشهرانجام شد.

تیم پزشکی مرکز بهداشت برای ایام نوروز در کمپ شغاب مستقر شد
تیم پزشکی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از اول فروردین ماه بمدت 14 روزدر دوشیفت کاری صبح وعصردر پارک شغاب مشغول ارائه خدمات درمانی می باشد

کارگاه توجیهی برنامه مراقبت‌های ادغام یافته سلامت میانسالان برگزار شد
کارشناس مسئول سلامت خانواده مرکز بهداشت گفت: اولین کارگاه توجیهی ادغام یافته سلامت میانسالان ویژه پزشکان مراکز سلامت جامعه وروستایی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار شد.

کارگروه بررسی دفع آب های سطحی سه راه دانشگاه خلیج فارس با جدیت بیشتری دنبال گردید
با حضور ادارات آبفا ،نیروی دریایی ارتش ،فرمانداری ومحیط زیست کارگروه دفع آب های راکد سه راه دانشگاه خلیج فارس بررسی گردید

جلسه هماهنگی طرح پزشک خانواده در حاشیه شهر