به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت بوشهر، مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: با توجه به اهمیت و نقش غلات در رژیم غذایی و ارزش تغذیهای آن در سبد غذایی خانوارها، محصولات نان در کلیه پروسه تولید تا مصرف مورد نظارت دقیق میگردند.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: عرضه و فروش انواع نان (تست، باگت، شیرمال و غیره) تابع شرایط خاص بهداشتی است و در بازرسیها، بهداشت فردی، دستکش، روپوش، سلفون، درج مشخصات بهداشتی (تاریخ تولید، انقضاء، نام محصول، آدرس، شناسه نظارتی)، نحوه عرضه، شرایط نگهداری، حملونقل محصولات، ملاک ارزیابی قرار میگیرند.
وی افزود: طی این نظارتها بازرسین بهداشت محیط و حرفهای کلیه نان فانتزیهای شهرستان را در قالب طرح ساماندهی مورد بازرسی قرار داده و تمامی نواقص بهداشتی به متصدیان گوشزد و موارد نقص تا حصول نتیجه نهایی پیگیری خواهد شد و همچنین با متصدیان متخلف طبق قانون اصلاحیه ماده 13 برخورد جدی به عمل میآید.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن 190 جهت ثبت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی در سامانه مدیریت ارتباط مردمی تماس حاصل فرمایند.