به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، محمدصادق موجی افزود: مدیران و مربیان مهدکودکها نقش ویژهای در تثبیت رفتارهای مناسب تغذیهای در کودکان ایفا مینمایند.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: ارتقای سطح آگاهیهای تغذیهای آحاد جامعه ازجمله متولیان امر آموزش به کودکان از عوامل تأثیرگذار در ایجاد رفتارهای مناسب تغذیهای و تغییر و اصلاح عادات نامناسب غذایی است که در این میان مدیران و مربیان مهدکودکها نقش ویژهای در تثبیت رفتارهای مناسب تغذیهای در کودکان ایفا میکنند.
محمدصادق موجی افزود: نگاهی به وضعیت تغذیه کودکان کشور نشان میدهد که بخش عظیمی از کودکان ما به افت رشد دچارند و مسئله مورد غفلت، شناسایی بهموقع این کودکان و علتیابی و رفع مشکل آنان است که میتواند از بروز سوءتغذیه جلوگیری نماید.
وی تغذیه کودکان را شش وعده غذایی دانست و اظهار داشت: بایستی گروههای نان و غلات، میوهها، سبزیها، شیر و فرآوردههای آن، گوشت و تخممرغ، حبوبات و مغزها در برنامه غذایی کودکان گنجانده شود و درعینحال کودکان نبایستی در مصرف گروههای متفرقه که شامل غذاهای پرکالری و باارزش غذایی پایینی است (انواع شیرینیها، آبمیوههای صنعتی، چیپس، پفک، نوشابه و ...) زیادهروی کنند.
این کارشناس در بیان اهمیت مصرف صبحانه اظهار داشت: صبحانه از اصلیترین وعدههای غذایی برای کودکان است، مصرف صبحانه کافی کمک میکند تا کودکان فراگیری بهتری داشته باشند و باعث تحرک، فعالیت ورزشی و درنهایت نشاط در کودکان شود.
وی تأکید کرد: برای اینکه کودکان اشتهای کافی برای خوردن صبحانه داشته باشند خانوادهها باید زمان خواب و شام خوردن را طوری تنظیم کنند که بچهها صبح بهموقع و باکمال میل در محیطی باصفا و آرامشبخش صبحانه خود را صرف نمایند.
به مناسبت بسیج ملی تغذیه کلاس آموزشی نحوه تغذیه کودکان زیر 6 سال جهت مدیران و مربیان مهدهای کودکهای شهرستان بوشهر توسط واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر برگزار شد.
