به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک در حاشیه این جشنواره گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر و بسیج ملی تغذیه، جشنواره غذاهای بومی محلی باهدف احیای سنتهای گذشته با همکاری کارشناسان مرکز خدمات جامع سلامت چغادک برگزار شد.
زهرا شبانی افزود: این جشنواره فرصت مناسبی برای آشنایی خانوادهها با غذای سالم و برچیده شدن غذاهای فست فودی است.
وی بابیان اینکه هدف از برگزاری این جشنواره معرفی غذاهای سالم و تداوم فرهنگ سنتی و غذاهای بومی محلی است، عنوان داشت: این غذاها دستپختی از بانوان شهر چغادک بوده که به مناسبت دهه فجر تهیهشده بود.
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک گفت: ترویج تغذیه سالم و مقوی با محوریت غذاهای سنتی و محلی، ارتقای سطح آگاهی بانوان در خصوص خواص غذاهای محلی، ترویج فرهنگ استفاده از این غذاها بهجای فست فودها و تقویت فرهنگ خودمراقبتی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره بوده است.
زهرا شبانی تصریح کرد: در پایان این جشنواره از تمامی غذاهای ارایهشده با توجه به شاخصهایی ازجمله استفاده از مواد غذایی مفید و مغذی، عدم استفاده از رنگهای غیرمجاز و روغن جامد، طعم و مزه غذا، نحوه پخت، رعایت بهداشت و نظافت ارزیابی بهعملآمده و نفرات برتر مشخص شدند.
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک خاطرنشان کرد: غذاهایی همچون کشکینه، شله ماهی، لگیمات، اشکنه، قلیه ماهی و میگو، مشتک پیازی، دمپخت میگو و گوشت ازجمله غذاهای طبخ شده در این جشنواره بومی محلی بود.
گفتنی است، جشنواره غذاهای بومی محلی با همکاری خواهران بسیجی شهر چغادک و به مناسبت بسیج ملی تغذیه برگزار شد که در پایان از میان 50 شرکتکننده به 5 نفر از آشپزهای برگزیده جوایزی اهدا شد.
