به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی در این خصوص گفت: با تشدید نظارت بازرسان بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان، بیش از 200 کیلوگرم برنج و مرغ غیرقابلمصرف در یک کارگاه غیرمجاز طبخ مواد غذایی شناسایی و معدوم گردید.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: طبق برنامه تشدید بهداشت محیط مقدار 159 کیلوگرم برنج و 60 کیلوگرم مرغ کشف شد و پسازآن طی هماهنگیهای صورت گرفته با مراجع قضایی و نیروی انتظامی از فعالیت کارگاه مذکور ممانعت و ابزار و ادوات طبخ این کارگاه غیرمجاز توقیف شد.
مهندس حسن فخرایی اضافه داشت: شهروندان گرامی از خرید مواد غذایی و فست فود ها از دستفروشان و واحدهای سیار عرضهکننده مواد غذایی خودداری نمایند زیرا مراحل تهیه این اغذیه در منازل یا مکانهای نامعلومی صورت میگیرد که این اقدامات دور از چشم بازرسین بهداشت صورت گرفته و کنترلی بر آن صورت نمیگیرد.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تأکید کرد: سامانه تلفنی 190 جهت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی بهصورت شبانهروزی پاسخگوی شهروندان میباشد.
