فرماندار شهرستان بوشهر:
تشکیل کانون سلامت محله گامی اساسی در اجتماعی کردن سلامت است

2 دی 1397

فرماندار شهرستان بوشهر گفت: افزایش سلامت همه‌جانبه مردم، افزایش سطح مهارت‌های آنان در عرصه‌های مختلف سلامت و اجتماعی شدن مقوله سلامت از اهداف راه‌اندازی کانون سلامت محله است.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ عباس جمشیدی در نشست هم‌اندیشی کانون‌های سلامت محله افزود: فعالیت کانون سلامت محلات به ویژه در محله‌های کم برخوردار از برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان است که باعث فراگیر شدن سلامت اجتماعی می‌شود.
وی تصریح کرد: همه دستگاه‌ها باید باسیاست‌های اتخاذشده در حوزه سلامت همراهی داشته باشند تا تهدیدهای سلامت کاهش‌یافته و امید به زندگی افزایش یابد.
فرماندار شهرستان بوشهر افزود: در برخی کشورها امید به زندگی با وجود خدمات پایه بهداشتی، یکسان نیست که علت آن هماهنگ نبودن ارکان توسعه با یکدیگر بوده و بایستی از مشارکت مردم در اجرای سیاست‌های سلامت بهره گرفت و افراد آگاه با مطالبه گری سلامت، مسئولان را در اجرای وظایف یاری دهند.
این مقام مسئول بیان داشت: مشارکت شهروندان و مشارکت بین بخشی دو بازوی اجتماعی شدن سلامت در جامعه هستند که باید با جدیت دنبال شوند.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در این نشست گفت: مفهوم اجتماعی شدن سلامت به معنای همکاری و همراهی ساختارمند، مسئولانه و متعهدانه در این عرصه است.
مهندس حسن فخرایی افزود: بر اساس فعالیت مجامع سلامت در تمامی محلات شهری و روستایی سراسر کشور، کانون سلامت محله باهدف کمک به افزایش مشارکت مؤثر، کارآمد، پویا و خلاق مردم در توسعه سلامت خود، خانواده و محله تشکیل می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه اجتماعی شدن سلامت رویکرد نوینی برای کاهش نا عدالتی‌ها در عرصه سلامت است اظهار داشت: در این عرصه به دنبال جلب مشارکت مردم در نهادینه کردن سلامت در همه‌ ابعاد آن هستیم.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر ادامه داد: امروزه آسیب‌های اجتماعی به دغدغه‌ اصلی مسئولان نظام تبدیل‌شده است چراکه نرخ اعتیاد، حاشیه‌نشینی و طلاق افزایش قابل‌توجهی یافته و رسالت ما این است که از منظر ایجابی به سلامت اجتماعی پرداخته، فقر و تبعیض و بی‌عدالتی را از بین ببریم و برای ترویج سلامتی معنوی به سؤالات نسل جدید پاسخ دهیم.
وی خاطرنشان کرد: به همین دلیل مجامع سلامت در سطح ملی و استانی در راستای جلب مشارکت تمامی ارکان تأثیرگذار در سلامت مردم تشکیل‌شده و نکته‌ مهم این است که هر دستگاه و سازمانی در هر کاری سلامت مردم را ببیند.
مهندس فخرایی بیان داشت: نوع مشارکت مردم در کانون‌های سلامت محله باید آگاهانه، داوطلبانه، مسئولانه و عادلانه باشد تا بتوان به اهداف موردنظر در جلب مشارکت مردم در ارتقای سلامت جامعه دست پیدا کرد.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بابیان اینکه فراهم کردن مشارکت ساختارمند مردم و توانمندسازی جوامع محلی از اهداف تشکیل مجمع سلامت محلات است گفت: مجمع سلامت محله کار شناسایی و بررسی مشکلات مربوط به سلامت هر محله را انجام مداده و مشکلاتی که حل آن‌ها در توان مجمع نباشد را به مراجع بالاتر شامل شهرستان، استان و کشور ارجاع می‌دهد.
نشست هم‌اندیشی کانون‌های سلامت محله با حضور فرماندار شهرستان بوشهر، سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، نمایندگان ادارات آموزش و پرورش، بهزیستی، نیروی انتظامی، محیط‌زیست و شهرداری در سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل شد.

 

                                                                                     
 


کلمات کلیدی:
    کانون.سلامت.محله     فرماندار     عباس.جمشیدی     مهندس.حسن.فخرایی     مرکز.بهداشت.بوشهر    
   

تاریخ بروز رسانی:   2 دی 1397

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >