کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر:

اضافه وزن وچاقی باافزایش ریسک افسردگی همراه است.

21 شهريور 1402
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهرگفت : اضافه وزن و چاقی با افزایش ریسک افسردگی همراه است وکاهش وزن سبب کاهش ابتلا و بهبود در فرد مبتلا می شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر فاطمه مرادی گفت: مطالعات نشان داده اند که احتمال ابتلا به افسردگی در افراد چاق، ۲۵ درصد بیشتر از افرادی است که چاق نیستند.

 این کارشناس اظهار داشت: برنامه غذایی متشکل از غلات تصفیه شده، شیرینی جات، غذاهای چرب و سرخ شده، چربی ترانس، گوشت قرمز، گوشت های پروسه شده و لبنیات پرچرب با ابتلا به افسردگی ارتباط مستقیم دارد

وی افزود: رژیم سرشار از میوه و سبزیجات تازه، غلات کامل، روغن زیتون، لبنیات کم چرب و آنتی اکسیدان ها با ابتلا به افسردگی ارتباط معکوس دارد.

 کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهرخاطر نشان کرد: دریافت منابع غذایی حاوی امگا 3 مثل گردو، روغن کانولا، بذر کتان و دانه چیا ریسک افسردگی را کاهش میدهد.

این کارشناس گفت: زعفران ضد افسردگی است،واستفاده 30 میلی گرم زعفران درروزباعث بهبودافسردگی می شود.

مرادی اظهارداشت: املاح سلنیوم در سلامت روان نقش داردو منابع غذایی سلنیوم شامل مغزها ودانه ها، غلات کامل، حبوبات و غذاهای دریایی و گوشت هاست.

این کارشناس نتیجه کمبود تریپتوفان ها  را افسردگی دانست وبیان داشت منابع غذایی تریپتوفان شامل بوقلمون، مرغ، لوبیا، تخم مرغ، پنیر چدار و سویاست.

فاطمه مرادی در پایان گفت: ورزش منظم ریسک افسردگی را کاهش داده و حدقل 150 دقیقه در هفته فعالیت ورزشی توصیه میشودوخواب کافی نیز می تواند سبب کاهش افسردگی شود.

.

      انتهای پیام/ ح.گ-3001

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید


کلمات کلیدی:
    اضافه‌وزن     چاقی     افسردگی     فرهنگ.سلامت     فاطمه.مرادی    
مرکز.بهداشت.بوشهر        

تاریخ بروز رسانی:   21 شهريور 1402

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >