به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر فاطمه مرادی گفت: مطالعات نشان داده اند که احتمال ابتلا به افسردگی در افراد چاق، ۲۵ درصد بیشتر از افرادی است که چاق نیستند.
این کارشناس اظهار داشت: برنامه غذایی متشکل از غلات تصفیه شده، شیرینی جات، غذاهای چرب و سرخ شده، چربی ترانس، گوشت قرمز، گوشت های پروسه شده و لبنیات پرچرب با ابتلا به افسردگی ارتباط مستقیم دارد
وی افزود: رژیم سرشار از میوه و سبزیجات تازه، غلات کامل، روغن زیتون، لبنیات کم چرب و آنتی اکسیدان ها با ابتلا به افسردگی ارتباط معکوس دارد.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهرخاطر نشان کرد: دریافت منابع غذایی حاوی امگا 3 مثل گردو، روغن کانولا، بذر کتان و دانه چیا ریسک افسردگی را کاهش میدهد.
این کارشناس گفت: زعفران ضد افسردگی است،واستفاده 30 میلی گرم زعفران درروزباعث بهبودافسردگی می شود.
مرادی اظهارداشت: املاح سلنیوم در سلامت روان نقش داردو منابع غذایی سلنیوم شامل مغزها ودانه ها، غلات کامل، حبوبات و غذاهای دریایی و گوشت هاست.
این کارشناس نتیجه کمبود تریپتوفان ها را افسردگی دانست وبیان داشت منابع غذایی تریپتوفان شامل بوقلمون، مرغ، لوبیا، تخم مرغ، پنیر چدار و سویاست.
فاطمه مرادی در پایان گفت: ورزش منظم ریسک افسردگی را کاهش داده و حدقل 150 دقیقه در هفته فعالیت ورزشی توصیه میشودوخواب کافی نیز می تواند سبب کاهش افسردگی شود.
.
انتهای پیام/ ح.گ-3001
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید