نشست مشترک مسئولین مرکز بهداشت شهرستان بوشهر و آموزش و پرورش برگزار شد

16 مهر 1402
به منظور برنامه ریزی و هماهنگی برای اجرای برنامه های مشترک بهداشتی در مدارس، جلسه ای با حضور رئیس مرکزبهداشت و مسئولین آموزش و پرورش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، روز یکشنبه 9/7/1402، جلسه ای با حضور مهندس حبیبی نیا رئیس مرکزبهداشت شهرستان بوشهر، آقای اکبری معاون سلامتی و پرورشی آموزش و پرورش شهرستان و جمعی از معاونین و کارشناسان هر دو اداره برگزار شد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان، گفت:اهمیت سلامت دانش آموزان و کارکنان مدارس با تأکید بر هم افزایی دو ارگان برای توسعه سلامت مدارس و ارتقای سواد سلامت دانش آموزان، اعلام کرد:در راستای ارتقای دانش و مهارت مراقبان سلامت مدارس ، امکانات این مرکز با اجرای برنامه های توانمندسازی و بازآموزی  برای ارتقای سلامت دانش آموزان در کنار آموزش و پرورش است.

در ادامه وی اظهار داشت : بسیاری از بیماری ها ریشه در کودکی و نوجوانی فرد دارد و طیف بیماری ها نیز تنها جسمی نیست؛ بلکه بسیاری از مشکلات رفتاری ریشه در خردسالی دارد که نقش آموزش و پرورش در پیشگیری از آنها  بسیار مهم است. به همین دلیل علاوه بر مراقبان سلامت، معلمان نیز باید در این خصوص همراه شوند؛ زیرا معلم، الگوی دانش آموز است و علاوه بر آموزش مستقیم، رفتار او به طور غیرمستقیم الگوی دانش آموز قرار می گیرد.

مهندس حبیبی نیا در پایان در خصوص جمعیت و فرزندآوری مطالبی را بیان کرد و پیشنهاداتی جهت اجرای برنامه های آموزشی ویژه گروه های هدف در مدارس ارائه داد.

دکتر حاجیونی معاون بهداشت مرکز بهداشت بیان کرد: هماهنگی و برنامه ریزی جهت آموزش و توجیه مرافبین و رابطین سلامت مدارس جهت انجام اقدامات بهداشتی ( گواهی تایید معاینات پزشکی به صورت هر سه سال یکبار ،مشاوره روانشناسی، پدیکلوز،بیماریهای تنفسی، تغذیه سالم،مکمل یاری،مراقبنهای دندانپزشکی،بهداشت محیط ،فعالیتهای آموزشی و ...) در مدارس انجام شود.

وی افزود: تعویض یا تعمیر مخازن ذخیره آب که پوسیده میباشند، همچنین شستشو و گندزدایی آنها جهت تامین سلامت دانش آموزان در مدارس انجام شود.

سیده فاطمه نجفی کارشناس مسئول مدارس مرکز بهداشت ضمن اشاره به اهمیت واکسیناسیون دانش آموزان، گفت: در معاینات پزشکی پایه های اول، چهارم، هقتم و دهم از مدیران مدارس انتظار همکاری داریم تا ارجاع دانش آموزانی که گواهی تایید معاینات پزشکی هر سه سال یکبار در پرونده را ندارند، ارجاع به مراکز خدمات سلامت انجام گیرد و در خصوص دانش آموزان مشکل دار که نیاز به پیگیری دارند بررسی های لازم انجام و به مراکز تخصصی بالاتر ارجاع شوند.

آقای اکبری معاون سلامت و پرورشی آموزش و پرورش شهرستان بوشهرنیز گفت: هماهنگی های لازم با مدیران مدارس در خصوص معاینات دانش آموزان پایه های اول، چهارم، هفتم و دهم ،جهت ارجاع دانش آموزانی که تاییدیه معاینات پزشکی را ندارند، جهت انجام معاینات و گواهی تایید معاینات، انجام خواهد شد

انتهای پیام/ح.گ

 


کلمات کلیدی:
مهندس.     حبیبی     نیا.آموزش     وپرورش     .اقای     اکبری.معاون.    
سلامتی    

تاریخ بروز رسانی:   1 آبان 1402

تعداد بازدید:   ۶

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >