به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهرسپیده محسنی گفت:در این طرح بازرسان بهداشت محیط در قالب 9 اکیپ دو نفره ، به صورت سرزده از رستوران و بیرون برهای واقع در سطح شهرستان بوشهربازدید نمودند و با استفاده از دستگاه های سنجش پرتابل، نکات موردنظر را بررسی و آموزش های لازم را به متصدیان ارائه دادند.
محسنی افزود: بهداشت فردی، لوازم و ابزار کار، ساختمان، دمای یخچال و فریزرها، سنجش کیفیت روغن مصرفی و سنجش بار میکروبی سطوح ، مورد کنترل و ارزیابی قرار گرفت.
وی ادامه داد: درطی اجرای این طرح، از 29 رستوران و 124 بیرون بر، بازدید انجام شد.
محسنی در تشریح این خبر گفت: طی بازدید بعمل آمده توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت در طرح ضربت، یک بیرون بر به علت عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ و 6 واحد بدلیل تخلفات بهداشتی به تعزیرات حکومتی معرفی گردیدند.
سپیده محسنی با تأکید بر اینکه سلامت مردم خط قرمز و اولویت ما است، افزود: تشدید نظارتهای بهداشتی همچنان در دستور کار مرکز بهداشت شهرستان میباشد و از کلیه اصناف و شهروندان درخواست می شودکه با رعایت هر چه بیشتر مسائل بهداشتی ضمن حفظ سلامت خود و جامعه، یاریگر کارکنان تلاشگر بهداشت در اجرای دستورالعملهای بهداشتی باشند.
در ادامه ایشان از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی، مراتب را برای پیگیری به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند
انتهای پیام/ح.گ3001