به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر ، سپیده محسنی گفت : کارشناسان بهداشت محیط در ساعات اداری و خارج از وقت اداری برنامه نظارت ضربتی را در طی چند روز متوالی اجرا نمودند.
ایشان اظهار داشت این طرح با حضور 19 نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب 15 اکیپ انجام گرفت و از 147واحد صنفی بازدید به عمل آمد.
وی در این ارتباط گفت : نانواییها ملزم به رعایت بهداشت فردی،بهداشت ابزار و وسایل کار،بهداشت ساختمان،ممانعت از ورود افراد متفرقه به داخل نانوایی، شستشوی مکرر دست کارکنان نانوایی و... هستند.
سپیده محسنی گفت: علیرغم تذکرات وصدور اخطاریههای لازم توسط کارشناسان بهداشت محیط به نانواییها، متاسفانه برخی دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نمیکنند.
محسنی تصریح کرد: اهمیت سلامت مردم در حوزه آرد و نان بسیار مورد توجه بهداشت قرار دارد و رعایت اصول و قوانین بهداشتی در اولویت است.
وی ادامه داد: در طی اجرای طرح تعداد 76 اخطاریه بهداشتی جهت متخلفین بهداشتی صادر گردیده و پرونده 5 صنف متخلف جهت پیگیری قضایی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شدو.همچنین 1 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شد.
وی با اشاره به نقش مردم در نظارت بهداشتی درمراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی درسطح شهرستان بوشهر تاکید کرد: مردم میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه نانواییها موضوع را از طریق تماس با شماره تلفن ۱۹۰ اطلاع رسانی کنند
انتهای پیام/ح.گ3001
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید