به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر مهندس حمیدحبیبی نیا با اعلام این خبر افزود : به طور کلی آگاهی دادن والدین و همکاری آنها کلید موفقیت در درمان است ودرمان تنبلی چشم نیازمند همکاری تنگاتنگ والدین وپزشکان وکادر سلامت می باشد.
وی در ادامه افزود: نکته مهم در درمان تنبلی چشم این است که هرچه سن کودک پایین تر باشد ، شانس درمان بیشتر است ومدت درمان نیز کوتاه تر می شود..
مهندس حبیبی نیا اظهار داشت: بهترین سن برای تشخیص و درمان تنبلی چشم پیش از 5 سالگی است. به همین دلیل ، این دوره را سنین طلایی می نامند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بیان داشت: با اجرای طرح پیشگیری از تنبلی چشم کودکان ۳ تا ۶ سال ، ضمن درمان بیماری تا قبل از 6 سالگی مخاطرات کم بینایی و نابینایی به حداقل ممکن خواهد رسید .
مهندس حبیبی نیا افزود: فتاکید ما بر این است که خانواده های عزیز در سه سال پیاپی یعنی از سه سالگی تا ۶ سالگی (هرساله) نسبت به مراجعه به پایگاههای مذکور و معاینه چشمان فرزندان خود توجه لازم را داشته باشند.
ایشان ضمن تشکر از همکاری و مشارکت خوب مدیر کل محترم بهزیستی در تکمیل و راه اندازی واحد های غربالگری بیان داشتند : تکمیل کلیه مراکز به تجهیزات و آموزش مراقبین به حمدالله صورت پذیرفته است و صرفاً در سال گذشته 15661 کودک در مراکز جامع خدمات سلامت مورد معاینه قرار گرفتند که موجب شناسایی 339کودک مشکوک به تنبلی چشم شدیم و در این راستا این عزیزان به اپتومتریست ارجاع داده شده اند .
در مراسم افتتاحیه غربالگری تنبلی چشم کودکان 3تا6سال در مرکز خدمات جامع سلامت قدس ، رئیس و معاون اداره بهزیستی استان و شهرستان حضور داشتند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بیان داشت : جهت معاینه و شناساسی تنبلی چشم کودک ، خانواده های عزیز ساکن در شهرستان بوشهر، با در دست داشتن شناسنامه کودک می توانند ، به مرکز خدمات جامع سلامت محل سکونت و خانه های بهداشت مراجعه فرمایند . ضمن اینکه دوشنبه هر هفته نیز این خدمات تحت مدیریت بهزیستی شهرستان بوشهر واقع در خیابان فاطمیه و با استفاده از دستگاه بیناییسنجی ارائه می گردد.
انتهای پیام/ ح.گ3001
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید