به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر ، مهندس حبیبی نیا گفت : رویکرد کنترل کیفیت آب آشامیدنی
با محدودیت هایی همراه است و نگرانی از وقوع حوادث و یا آلودگی های فیزیکی، میکروبی و شیمیایی در سامانه های تامین آب آشامیدنی و یا عدم کارکرد مناسب فرایندهای بکار رفته برای سالم سازی آب، همواره وجود دارد.
مهندس حبیبی نیا تصریح کرد بهترین روش برای اطمینان از کیفیت آب آشامیدنی اجرای سیستم مدیریتی جامع و یکپارچه با همکاری کلیه سازمان های ذیربط می باشد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: اولین کمیته ایمنی آب عالیشهر با حضور کارشناسان ادارات و سازمانهای اثر گذار بر برنامه نظیر شرکت آب و فاضلاب ، جهاد کشاورزی ، صنعت معدن و تجارت و شرکت پخش فرآورده های نفتی ، عمران عالیشهر برگزار شد.
حبیبی نیا هدف از برنامه ایمنی آب آشامیدنی را مطمئن شدن از کیفیت آب آشامیدنی براساس مدیریت خطر که بر پیشگیری از آلودگی منبع آب آشامیدنی، تصفیه آب برای کاهش یا حذف آلودگی ، پیشگیری از آلودگی مجدد آب در مدت ذخیره سازی، توزیع و مصرف تاکید دارد عنوان نمود.
در این راستا مهندس حبیبی نیا از کارشناسان ادارات مرتبط با موضوع ، خواست جهت اجرایی شدن برنامه ایمنی آب شهر عالیشهر که هدف نهایی آن حفظ سلامت ساکنان این شهر می باشد همکاری و هماهنگی لازم را به عمل آورند تا در زمان مناسب به نتیجه مطلوب دست یابیم.
انتهای پیام/ ح.گ3001
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید