به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حمید حبیبی نیا گفت: با توجه به اهمیت نظارت بر نوع روغن مورد استفاده در تهیه فستفود، طرح ضربت بازرسی از ساندویچیها در شهر بوشهر اجرا و کیفیت روغنهای مصرفی واحدهای فستفود با استفاده از دستگاه پرتابل مورد ارزیابی قرار گرفت.
مهندس حبیبی نیا گفت: در این طرح که با حضور 21 نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب اکیپهای دو نفره در ساعات غیراداری انجام گرفت از 138 واحد صنفی بازدید به عمل آمد.
این مقام مسئول بیان کرد: در این برنامه علاوه بر بررسی کیفیت روغنهای مصرفی، رعایت موازین بهداشتی بویژه شاخص رعایت بهداشت موادغذایی مورد پایش قرار گرفت.
وی بیان داشت: در این برنامه شاخصهای بهداشت فردی (روپوش، کلاه و دستکش) نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات، چیدمان وسایل و مواد اولیه مصرفی، بررسی و کنترل گردید.
مهندس حبیبی نیا گفت: در طی اجرای طرح تعداد 76 اخطاریه بهداشتی جهت متخلفین بهداشتی صادر گردیده و پرونده 8 صنف متخلف جهت پیگیری قضایی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد. همچنین 5 واحد صنفی پلمب گردید.
وی افزود: برای حفظ سلامت عموم توصیه میشود کلیه متصدیان واحدهای صنفی برای سرخ کردن مواد غذایی از روغنهای مخصوص سرخ کردن استفاده نموده و از حرارتهای بالا به مدت طولانی برای سرخ کردن و همچنین از چندبار استفاده کردن این روغنها نیز اجتناب نمایند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق سامانه شکایات مردمی در هر ساعت از شبانهروز با شماره تلفن 190 تماس گرفته و شکایت خود را مطرح نمایند.
انتهای پیام/ح.گ -3001
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید