عدم تحرک بدنی چهارمین عامل خطر مرگ و میر جهانی شناخته شده است

7 خرداد 1404
فاطمه بهمن کارشناس مسئول واحد جوانی جمعیت و سلامت خانواده شهرستان بوشهر گفت: عامل خطر حدود یک چهارم سرطان‌ها، دیابت و بیماریهای قلبی و چهارمین عامل خطر مرگ و میر جهانی عدم تحرک بدنی شناخته شده است.


به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بهمن گفت: سلامت جسم و روان، کنترل وزن، کاهش بروز بیماریها بهبود توانایی عملکرد روزانه و داشتن نشاط اجتماعی و جمعیت سالم و پویا از مزایای فعالیتهای روزمره است.
بهمن بیان داشت: فعالیت فیزیکی مطلوب، فعالیتی است که با شدت متوسط حداقل 5-3 روز در هفته و حداقل 30 دقیقه در روز و در مجموع 150 دقیقه در یک هفته و یا با شدت شدید حداقل 5-3 روز هفته و در مجموع 75 دقیقه در یک هفته باشد.
وی تصریح کرد: غربالگری ارزیابی فعالیت بدنی در مرکز خدمات جامع سلامت جهت مراجعین انجام می‌شود و در صورت نامطلوب بودن مشاوره توسط مراقبین و بررسی تکمیل توسط پزشک انجام می‌گردد.
به مناسبت هفته ملی جمعیت پیاده‌روی کارکنان باهدف ترویج و تشویق به سبک زندگی سالم، ارتقای سلامت جسم و روح کارکنان، با شعار پدر و مادر حس خوب زندگی با همکاری واحد آموزش و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت شهرستان بوشهر برگزار شد.
انتهای پیام/ ح.گ-3001
                                                                                    آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید


کلمات کلیدی:
فاطمه     بهمن/تحرک     بدنی/هفته     ملی     جمعیت/پیاده     روی    

تاریخ بروز رسانی:   7 خرداد 1404

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >