ایستگاه

به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر غرفه ایستگاه سلامتی در شهر چغادک برپا شد
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک گفت: به مناسبت ایام الله دهه مبارکه فجر ایستگاه سلامتی در شهر چغادک برپا شد.

سرپرست مرکز بهداشت بوشهر خبر داد؛ برپایی دومین ایستگاه سلامت به مناسبت هفته دولت در شهرستان بوشهر
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از برپایی ایستگاه سلامت به مناسبت هفته دولت در میدان رییسعلی دلواری بوشهر خبر داد.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: خودآگاهی اولین گام برای رسیدن به خود مراقبتی
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: خود مراقبتی باعث افزایش دانش، مهارت و توان فرد شده و گام اول در راستای سلامتی است که 65 تا 85 درصد از مراقبت‌هایی که به‌سلامت افراد منجر می‌شود محصول همین خود مراقبتی است.

ایستگاه‌های تصفیه آب شهرستان بوشهر مورد نظارت قرار گرفتند
بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در قالب طرح یک‌روزه از ۴۷ ایستگاه تصفیه موجود در سطح شهرستان بازدید کردند و منابع تأمین آب را موردبررسی و پایش قرار دادند.

سنجش سلامت جهت طلاب و اساتید برجسته حوزه علمیه استان بوشهر برپا شد
به مناسبت ماه مبارک رمضان ایستگاه سنجش فشار و قند خون، وزن، قد و BMI جهت طلاب و اساتید برجسته حوزه علمیه استان بوشهر برپا شد.

رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: 400 نفر جذب سفیر سلامت فعال دانشجویی در شهرستان بوشهر شده اند
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: از 6 دانشگاه فعال در شهرستان بوشهر 400 نفر جذب سفیر سلامت فعال دانشجویی شده‌اند.

بهره‌مندی 200 روستایی از خدمات بهداشتی در غرفه سلامت روستای کره بند
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از برپایی ایستگاه سلامت در روستای کره‌بند و بهره‌مندی 200 نفر از اهالی این روستا از خدمات ارائه‌شده در این ایستگاه خبر داد.

پرسنل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مورد غربالگری قرار گرفتند
به مناسبت هفته سلامت ایستگاه سلامتی در سالن انتظار شهید مفتح جهت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برپا و پرسنل دانشگاه مورد غربالگری قرار گرفتند.

به مناسبت هفته سلامت انجام شد: برپایی ایستگاه سلامتی در میدان رئیسعلی دلواری بوشهر
مرکز بهداشت شهرستان بوشهر به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت اقدام به برپایی غرفه‌های سلامت در میدان رئیسعلی دلواری کرد.

به مناسبت دهه مبارک فجر: ایستگاه سیب سبز سلامت در پارک تشریفات بوشهر برپا شد
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: به مناسبت ایام‌الله دهه مبارک فجر ایستگاه سیب سبز سلامت در پارک تشریفات بوشهر به مدت 4 روز برپا شد.

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: بیماری‌های غیر واگیر با افزایش سواد تغذیه‌ای و رعایت الگو‌های صحیح تغذیه‌ای قابل‌کنترل است
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بیماری‌های غیر واگیر با افزایش سواد تغذیه‌ای و رعایت الگو‌های صحیح تغذیه‌ای قابل‌کنترل است.

رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: در قالب طرح نشاط اجتماعی، عموم مردم شهرستان بوشهر ویزیت می‌شوند
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در قالب طرح نشاط اجتماعی ایستگاه سلامتی در سطح شهر بوشهر برپا و مردم ویزیت خواهند شد.

برپایی ایستگاه سلامت توسط مرکز بهداشت در مصلای نماز جمعه بوشهر
به مناسبت هفته ملی دیابت واحد بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت ،ایستگاه سلامتی برای نمازگزاران شهر بوشهربرپا نمود.

برپایی ایستگاه سلامت وانجام مشاوره تغذیه جهت روزه داران
ایستگاه سلامت با حضور پرستاران زن ومرد وکارشناسان ارشد تغذیه در محل حسینیه عاشقان ثارالله توسط بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت برپا شد.

به مناسبت میلاد حضرت فاطمه(س) و روز زن اجرا شد:برپایی ایستگاه سلامت در شهرستان بوشهر
مسئول امور فرهنگی:ایستگاه سلامت با توزیع پوستر وپمفلت روبروی سالن هرهنگی هنری 9دی برپا شد