دهقان

برگزاری ایستگاه سلامت در ستاد نماز جمعه بوشهر
به مناسبت هفته سلامت ایستگاه سلامت باعنوان ارتقای سلامت جامعه در مصلی نماز جمعه بوشهر برگزارشد

فعالیت های دسته جمعی داوطلبین سلامت راهی جهت دستیابی به سلامت
مهم ترین ضرورت سالم زیستن و دستیابی به حق سلامت فعالیت های دسته جمعی داوطلبین سلامت می باشد.

ایستگاه سلامتی جهت کارکنان در موزه پزشکی شهرستان بوشهر
بمناسبت هفته ملی خودمراقبتی ایستگاه سلامتی جهت کارکنان شهرستان بوشهر در موزه پزشکی اجرا شد.

کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت بوشهر: خود مراقبتی از ضروریات مهم اجرای برنامه تحول سلامت است
کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت بوشهر گفت: خود مراقبتی از ضروریات مهم اجرای برنامه تحول سلامت است.

آموزش، نقش اساسی در پیشگیری و کنترل بیماری‌ها دارد
کارشناس مسئول آموزش و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: آموزش، نقش اساسی در پیشگیری و کنترل بیماری‌ها دارد.

مسئولان دانشگاه‌های شهرستان بوشهر با برنامه خودمراقبتی دانشجویی آشنا شدند
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: مسئولان دانشگاه‌های شهرستان بوشهر با برنامه خودمراقبتی دانشجویی آشنا شدند.