ملی

کارشناس مسئول بیمارهای غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: مهم ترین علل مرگ و میر ناشی از بیماری های غیرواگیر هستند.
فرزانه گشمردی گفت :چهار بیماری: قلبی عروقی،دیابت، سرطان و بیماری های مزمن تنفسی به همراه چهار عامل خطر رفتاری شامل کم تحرکی، تغذیه ناسالم ، مصرف الکل و دخانیات مهم ترین علل مرگ و میر ناشی از بیماری های غیرواگیر هستند.

نماینده مردم شریف بوشهر ، گناوه و دیلم در پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون شرکت کرد.
دکتر عبدالکریم جمیری نماینده مردم شریف بوشهر ، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی ، با حضور در غرفه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر در پویش دیابت و فشارخون شرکت نمود.

رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: اعضاء خانه مشارکت های مردمی سلامت ،شهرستان بوشهردر خارگ به پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا پیوستند.
رییس مرکز بهد اشت شهرستان بوشهر گفت : در خارگ اعضای خانه مشارکت های مردمی سلامت شهرستان بوشهر در محل مرکز خدمات جامع سلامت خارگ ، به پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون بالاپیوستند

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا با حضور معاون محترم بهداشتی افتتاح گردید
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهرگفت:پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون در معاونت بهداشتی با حضور دکتر قاسم برجوئی فرد معاون محترم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افتتاح گردید.

رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: برگزاری مراسم گرامیداشت آغاز هفته ملی جمعیت در موزه تاریخ پزشکی خلیج فارس
مراسم گرامیداشت آغاز هفته ملی جمعیت در موزه تاریخ پزشکی خلیج فارس در عمارت دهدشتی بوشهربرگزار شد.

تور بازدید مدیران و کارشناسان روابط عمومی‌های استان از موزه تاریخ پزشکی خلیج فارس انجام شد/ گزارش تصویری
تور بازدید مدیران و کارشناسان روابط عمومی‌های دستگاه اجرایی از موزه تاریخ پزشکی خلیج فارس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر انجام شد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: اجرای طرح ملی ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال در شهرستان بوشهر
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از اجرای طرح ملی تکمیلی فلج اطفال (ماپینگ آپ) در سال جاری در این شهرستان خبر داد.

طرح ملی بسیج کنترل فشارخون بالا درمصلای نمازجمعه شهر چغادک برگزار شد
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک گفت:با حضور مسئولان شهرستانی ، طرح ملی بسیج کنترل فشارخون بالا درمصلای نمازجمعه شهر چغادک برگزار شد

هفته ملی کودک با شعار آینده را باید ساخت در شهرستان بوشهر برگزار شد
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: هفته ملی کودک با شعار آینده را باید ساخت در شهرستان بوشهر برگزار شد.

معاون فنی مرکز بهداشت بوشهر: ۳ پروژه سلامت در بوشهر افتتاح و عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در هفته سلامت امسال سه پروژه سلامت در بوشهر افتتاح و عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

جشنواره غذاهای بومی محلی در شهر چغادک برگزار شد
به مناسبت دهه مبارک فجر، جشنواره غذاهای بومی محلی باهدف احیای سنت‌های گذشته در حسینیه عقیله بنی‌هاشم شهر چغادک برگزار شد.

دوره آموزشی و مانور اطفا حریق در مرکز خدمات جامع سلامت عالیشهر برگزار شد
دوره آموزشی و مانور اطفا حریق برای ایجاد آمادگی در برابر حوادث غیرمترقبه در مرکز خدمات جامع سلامت عالیشهر برگزار شد.

کمپین بسیج ملی تغذیه در شهرستان بوشهر برگزار می‌گردد
مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان از برگزاری بسیج ملی تغذیه با شعار "پیشگیری و کنترل چاقی با تغذیه سالم" خبرداد.

آغاز عملیات اجرایی پروژه مرکز خدمات جامع سلامت شهری خارگ و کلینیک دهان و دندان خارگ درهفته دولت

عملکرد مرکز بهداشت در ایام نوروز95 تشریح شد
اعمال نظارت بر فعاليت واحدهای صنفی از 28اسفندماه سال 94تا 15فروردین ماه 95 توسط مرکز بهداشت صورت گرفت

اقدامات انجام شده درهفته ملی سلامت مردان ایرانی درمرکزبهداشت شهرستان بوشهر