ایستگاه اطلاع رسانی و آموزشی جمعیت و مشاوره فرزند آوری جهت زوج در شهرستان بوشهر

رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: ایستگاه اطلاع رسانی و آموزشی جمعیت و مشاوره فرزند آوری جهت زوج در شهرستان بوشهربرگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: مهندس حسن فخرایی اعلام داشت: درراستای اجرای سیاستهای جمعیتی و اهمیت ارتقاء دانش پیش از ازدواج زوجین در شهرستان بوشهر جلسه آموزشی به صورت آنلاین و حضوری در مرکز مشاوره ازدواج مرکز خدمات جامع سلامت نبی اکرم(ص) برگزار گردید.
وی بیان داشت:این جلسه آموزشی که با همکاری دستگاههای اجرایی مرتبط شامل دادگستری، تبلیغات اسلامی وبهزیستی در خصوص احکام ، اخلاق و سبک زنذدگی ، حقوق زوجین ، روان شناسی ازدواج و سلامت جنسی به مدت 6 ساعت تشکیل شد.
این مقام مسئول عنوان داشت: خانواده واحد بنیادی و سنگ بنای جامعه است وازدواج یکی ازسازنده ترین برنامه های الهی و مقدمه تشکیل خانواده است .
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد:یقینا ادامه زندگی سرشار از محبت زوجین  نیازمند مهارت هایی است که آنها باید بیاموزند و بهره برداری نمایند.
وی بیان داشت: با توجه به هفته سلامت (23-17 اردیبهشت ماه ) در مرکز خدمات جامع سلامت ایستگاه اطلاع رسانی و آموزشی جمعیت و مشاوره فرزند آوری در طول این هفته جهت زوجین جوان با توزیع برشورهای مرتبط با موضوع ازدواج توزیع گردید.

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.